Appartement " Panorama " (2 slaapkamers, 4 personen)

Welkom in ons familiaal en gezellig ingericht appartement in het rustig gelegen Hildfeld-Winterberg. Geniet van ons compleet en mooi ingericht appartement met de hele familie, kom tot rust en geniet van het Sauerland !

De omgeving is ideaal voor wandelaars,fietsers,motorrijders, waterskiën en in de winter natuurlijk skiën en snowboarden dankzij een groot netwerk van verschillende skigebieden............

Wij kunnen jullie nog een 2de appartement aanbieden voor 2 personen met 1 slaapkamer indien jullie met 6 personen willen komen.... Voor meer info zie "appartement Mira"

Als het kon praten, dan zou het veel te vertellen hebben: Het mooie dorp Hildfeld gelegen aan de voet van de 838 meter hoge Clemensberg, heeft een echte dorpskern. Het centrum aan de vredeseik is de ontmoetingsplaats voor lokale inwoners en gasten. Geen wonder: Op de comfortabele rustbanken knoopt men snel een gesprek aan. Het landschap nodigt u uit tot uitgestrekte wandelingen, er is ook een rechtstreekse weg naar de Rothaarsteig. De Clemensberg is één van de mooiste uitkijkplaatsen – zowel in de zomer als in de winter. À propos, wat de winter betreft: De skiliften, de geruimde wandelwegen en de aangelegde langlauftrajecten in het dal van Hille en op de hoge heide zijn een echte aanrader voor de liefhebbers

Winterberg

Het vakantieoord dat vooral bekend staat voor dat je er fantastisch kunt skiën, wordt ook wel het dak van Sauerland genoemd. Dit mooie plaatsje is namelijk de hoogst gelegen in Sauerland, Duitsland. Met bijna 40 skipistes en jaarlijks 3 maanden sneeuwzekerheid is het een wintersportparadijs op goed bereisbare afstand. Uit een groot deel van België is het namelijk maar 3 uur rijden!

Winterberg is dus ideaal voor een korte vakantie, een weekendje of een week.

Behalve in de winter is het in de zomer ook zeker de moeite waart om het Sauerlandse stadje te bezoeken. Met de gezellige terasjes, restaurantjes, vele activiteiten, bezienswaardigheden en een adembenemende omgeving ben je er even echt tussenuit!

Winterberg ideaal voor de winter en zomer ! Niet zomaar een vakantie!

Met vriendelijke groet,

Fam. Wolfs